Wat houdt de basis 2 in?

Tijdens de cursus Basis 2 wordt voortgebouwd op wat is geleerd tijdens de Basiscursus en ga je je vaardigheden met je hond naar een hoger niveau trainen. In deze cursus leren we je nog meer oefeningen aan die in het dagelijkse leven zeker van pas komen. Denk maar aan het netjes begroeten van mensen, een muilkorf of snuitje aandoen, volgen aan voet, plat liggen (zodat je kan borstelen of controleren op teken) en nog veel meer.

Ook het stukje fun blijft maar gaan we verder uitbreiden met onder andere een parcours en denkspelletjes. Deze cursus heeft één theorieles die volledig gaat over EHBO. Je leert wat je moet doen om je hond te reanimeren maar ook hoe je moet reageren bij een epilepsieaanval. De les is extra visueel door de vele foto’s, filmpjes en voorbeelden. Er wordt geen examen afgenomen. Als je alle lessen gevolgd hebt ontvang je een deelnemerscertificaat.

Voor wie?

Alle honden die de basiscursus hebben gevolgd mogen deelnemen aan de basis 2. Na de basis 2 kan je doorstromen naar de vervolgcursus.

Wanneer?

Je krijgt 1 theorieles en 6 praktijklessen. De cursus is verspreid over 7 weken. De les duurt telkens 45 minuten.

Wat kost het?

De volledige cursus kost 95 euro

Wat zit er inbegrepen?

  • 6 praktijklessen en 1 theorieles
  • De theoriecursus op papier
  • Deelnemerscertificaat
  • De mogelijkheid om al je vragen te stellen

Data cursus