De kampgroepen worden verdeeld volgens leeftijd. Het programma wordt aangepast aan de leeftijdsgroep zodat iedereen een kamp heeft die past bij zijn of haar interesses. De samenstelling is een richtlijn, valt jouw vriend(in) buiten de gekozen leeftijdsgroep is dit geen enkel probleem.

  • Ponykamp: 6 – 13 jaar
  • De Westernweek: van 9 jaar tot …
Ponykamp (met paarden, maar zonder paardrijden)

Voor dit kamp hoef je nog helemaal geen ervaring te hebben met paarden er wordt namelijk niet paardgereden. De kinderen leren spelenderwijs omgaan met paarden en hoe hen te verzorgen.

De Westernweek

Voor dit kamp dien je enige ervaring in het paardrijden te hebben. Het paardrijden wordt geoefend tijdens onze dagelijkse buitenritten. Naast het rijden krijgen de kampgasten ook les in het grondwerk.

Praktische informatie

Op dag 1 wordt je verwacht tussen 7u30 en 8u45 om je tent op te zetten
en alles uit te pakken. Om 9 uur start het kamp met een welkomstwoordje en een rondleiding. Ouders zijn welkom om dit ook nog mee te volgen. Het kamp eindigt op de laatste dag om 17 a 17u30. De tent moet ten laatste om 19 uur opgeruimd te zijn.

Onze groepen worden ingedeeld per leeftijd:
• Het Ponykamp (6 tot 13 jaar)
• De Westernweek (vanaf 9 jaar tot …)

Voor het Ponykamp hoef je helemaal geen ervaring met paarden te hebben, vanaf de Westernweek dien je enige ervaring met paarden te hebben.

Twijfel je of je ervaring genoeg is om deel te nemen aan De Westernweek? Neem contact met ons op zodat je eens mee kan gaan tijdens een buitenrit en dan bekijken we wat de opties zijn.

Na inschrijving ontvang je een factuur voor de betaling. Het voorschot van het kamp dien je binnen de 7 dagen te betalen. Het voorschot geldt altijd als aanbetaling en kan na annulering niet meer teruggegeven worden.

Het resterende bedrag dien je ten laatste 60 dagen voor aanvang van het kamp te betalen. Wanneer het bedrag niet op tijd betaald is, dan vervalt de inschrijving.

Bij annulering minder dan 40 dagen voor aanvang, bent u het gehele bedrag verschuldigd.

Een maand voor aanvang van het kamp ontvang je een kampgids met alle info die je nodig hebt voor het kamp.

Hierin staat er ook een paklijst met alles dat je nodig hebt tijdens het kamp.