Samenwerken – plezier – nieuwe ervaringen – positief denken zijn de  sleutelwoorden waar onze hondenschool voor staat. We streven naar blije honden
en eigenaren die plezier hebben met elkaar.

Puppy’s kunnen starten vanaf de leeftijd van 8 weken. Een maximum leeftijd om te starten is er niet. Je start bij de puppy- of basisklas en van daaruit kan je doorstromen naar de basis 2 en de vervolgklas. We werken met maximaal 4 combinaties per groep, zo houden we de begeleiding steeds persoonlijk en is er veel ruimte voor vragen. Kan je niet meteen instromen in een cursus of wil je graag wat meer oefentijd? Dan ben je steeds welkom in de startersklas. Zo kunnen we jou ten allen tijde voorzien van de kennis en tips die jij nodig hebt. Als er dan een nieuwe cursus aankomt dan kan je meteen instromen.

Praktijklessen worden afgewisseld met enkele interessante theorielessen waarin er veel voorkomende problemen behandeld worden, trainingstips worden gegeven, hondentaal leren begrijpen en nog veel meer! Het hele gezin is steeds welkom om de theorielessen mee te volgen, ook tijdens de praktijklessen is iedereen welkom om vanaf de zijlijn mee te kijken.

Klik hieronder op de cursus waarover je meer informatie wilt weten.

Hondenschool
Cursussen
Privélessen

Er zijn veel redenen waarom een privéles voor jullie misschien meer geschikt zou zijn. Je kan ook een cursus zoals de basis of de puppyklas volledig privé volgen.

Puppyklas

De puppycursus is niet zozeer trainen, maar vooral opvoeden, elkaar leren kennen en vertrouwen en samenwerken.

Basiscursus

Dit is de complete cursus die iedere hond zou gevolgd moeten hebben. Er komen
zowel opvoedingsoefeningen als de basiscommando’s aan bod.

Basis 2

Tijdens de cursus Basis 2 wordt voortgebouwd op wat is geleerd tijdens de Basiscursus en ga je je vaardigheden met je hond naar een hoger niveau trainen

Vervolgcursus

De oefeningen worden naar een hoger niveau getild, zo gaan we nog meer met
afleiding aan de slag en herhalen we alles door middel van leuke spelletjes.