Samenwerken – plezier – nieuwe ervaringen – positief denken zijn de sleutelwoorden waar onze hondenschool voor staat. We streven naar blije honden en eigenaren die plezier maken met elkaar.

Puppy’s kunnen starten vanaf de leeftijd van 8 weken. Een maximum leeftijd om te starten is er niet. Je start bij de puppy- of basisklas en van daaruit kan je doorstromen naar de basis 2 en de vervolgklas. We werken met maximaal 4 combinaties per groep, zo houden we de begeleiding steeds persoonlijk en is er veel ruimte voor vragen.

Praktijklessen worden afgewisseld met enkele interessante theorielessen waarin er veel voorkomende problemen behandeld worden, trainingstips worden gegeven, hondentaal leren begrijpen en nog veel meer! Het hele gezin is steeds welkom om de theorielessen mee te volgen, ook tijdens de praktijklessen is iedereen welkom om vanaf de zijlijn mee te kijken.

Klik hieronder op de cursus waarover je meer informatie wilt weten.

Hondenschool
Cursussen
Theorielessen

Wil je graag meer leren over je hond en hoe je hem beter kan begrijpen en opvoeden? Elk halfjaar organiseren we een reeks of losse theorielessen.

Privélessen

Er zijn veel redenen waarom een privéles voor jullie misschien meer geschikt zou zijn. Je kan ook een cursus zoals de basis of de puppyklas volledig privé volgen.

Puppyklas

De puppycursus is niet zozeer trainen, maar vooral opvoeden, elkaar leren kennen en vertrouwen en samenwerken.

Basiscursus

Dit is de complete cursus die iedere hond zou gevolgd moeten hebben. Er komen
zowel opvoedingsoefeningen als de basiscommando’s aan bod.

Basis 2

Tijdens de cursus Basis 2 wordt voortgebouwd op wat is geleerd tijdens de Basiscursus en ga je je vaardigheden met je hond naar een hoger niveau trainen

Vervolgcursus

De oefeningen worden naar een hoger niveau getild, zo gaan we nog meer met
afleiding aan de slag en herhalen we alles door middel van leuke spelletjes.