Wat houdt de basiscursus in?

Dit is de complete cursus die iedere hond zou gevolgd moeten hebben. Er komen zowel opvoedingsoefeningen als de basiscommando’s aan bod. Je leert je hond meelopen aan de slappe lijn, hierkomen, zelfbeheersing en ‘touch’. Tevens gaan we aan de slag met een stukje balans. Tijdens de theorielessen leer je van alles over je hond, hoe je hem beter kan begrijpen en aansturen, hoe je grenzen kan stellen en wat je wel en niet kan en mag verwachten van hem. Het begrijpen van elkaar vinden we erg belangrijk, in elke goede relatie is communicatie en respect nu eenmaal essentieel! Veel van je vragen zullen hierin beantwoord worden. De les is extra visueel door de vele foto’s, filmpjes en voorbeelden. Er wordt geen examen afgenomen. Als je alle lessen gevolgd hebt ontvang je eendeelnemerscertificaat.

 

Voor wie?

Iedere hond mag deelnemen aan de cursus vanaf hij de leeftijd van 14 weken bereikt. Is je puppy jonger? Dan mag je deelnemen in de puppyklas. Een maximum leeftijd is er niet, op leren staat immers geen leeftijd. Na de basiscursus kan je doorstromen naar de basis 2 waarin je nog veel meer leert.

 

Wanneer?

Iedere 7 weken start er een nieuw groepje. Je krijgt dan 8 praktijklessen en 3 theorielessen van telkens 45 minuten. Je kan voorafgaand aan de cursus een gratis proefles volgen, deze kan je vinden onder het tablad “evenementen”.

 

Wat kost het?

De volledige cursus kost 140 euro

 

Wat zit er inbegrepen?

  • 8 praktijklessen en 3 theorielessen
  • De theoriecursus op papier
  • Deelnemerscertificaat
  • Clicker
  • De mogelijkheid om al je vragen te stellen

 

Data cursus