Halloweentocht

Boo-oo-oo

Op deze spookachtige buitenrit trekken we met onze halloween-gepimte paarden de mooie natuur in. De ruiters met galopervaring splitsen zich tijdens de rit regelmatig van de anderen om het tempo te verhogen. Nadien komt de groep terug samen om de rit verder te zetten. Tijdens deze 2 uur kan je ontspannen, ervaren en grenzen verleggen. Met de brave paarden en onze gezelligheid is dit steeds een garantie tot succes.

De rit wordt afgesloten met een lekkere kom warme heksensoep met brood.

Datum: zaterdag 28 oktober van 14-16 uur
De prijs all-in: 45 euro
Reserveren is noodzakelijk aangezien plaatsen beperkt zijn.

 

Dagtocht met picknick

Foto 28

Op zaterdag 23 september organiseert Hof ter Hei een gegidste dagtocht te paard.
Iedereen komt rond 9 uur zelf zijn paard poetsen en opzadelen.

Vertrek vanuit Hof ter Hei om 10u00. Er wordt ‘s middags gestopt voor een picknick met belegde (mini)broodjes. Drank en eten is inbegrepen in de prijs. De terugkomst wordt voorzien rond 15u30. Na afloop is er nog tijd voor een babbel en een drankje.

Je kan enkel deelnemen wanneer je de 3 gangen beheerst. Inschrijvingsgeld dient op voorhand betaald te worden.

Datum: Zaterdag 23 september 2023
Prijs: 100 euro/pp
Max 8 a 9 plaatsen

Dagtocht met stop in eetcafé

Foto 29

Wil je graag eens extra lang paardrijden en nieuwe wegen ontdekken? Dan is deze dagtochtzeker iets voor jou! Met onze ervaren paarden en onze gezelligheid is elke dagtocht steeds een succes!

De dagtocht vind plaats op zondag 19 november . We vertrekken vanuit Hof ter Hei om 10 uur. Er wordt ‘s middags gestopt voor een lunch in De Kleine Deugd. De terugkomst wordt voorzien rond 15u30. Na afloop is er nog tijd voor een gezellige babbel en een drankje. 1 drankje na de rit is inbegrepen in de prijs. Lunch is niet inbegrepen (zelf te bekostigen).

Je kan enkel deelnemen wanneer je de 3 gangen beheerst. Inschrijvingsgeld dient op voorhand betaald te worden.

Datum: Zondag 19 november (volzet)
Prijs: 80 euro/pp
Max 8 a 9 plaatsen

Gratis proefles hondenschool

Wil jij weten hoe de hondenschool van Hof ter Hei werkt? Ondervindt je problemen zoals trekken aan de lijn of heeft je hond geen aandacht voor jou? Wil je graag samen meer leren over opvoeding en training? Én wil je leren communiceren en beter samenwerken met je hond?

Kom dan naar de GRATIS proefles op 13 en 17 september
Maak kennis met de instructeur, onze manier van werken, de infrastructuur en stel al je vragen.

De proefles is GRATIS en vrijblijvend, ben je gemotiveerd om samen met je hond verder te leren dan kan je na afloop meteen inschrijven bij 1 van onze cursussen.
Er zijn 2 groepen waarbij je kan deelnemen. We werken met 4 combinaties per groep. Inschrijven is noodzakelijk om zeker te zijn van jouw plaatsje.
Groep 1: Woensdag 13 september 19u00 tot 19u35
Groep 2: Zondag 17 september 11u00 tot 11u35

Alle honden zijn welkom ongeacht ras of leeftijd. Puppy’s mogen deelnemen vanaf ze de leeftijd van 8 weken bereikt hebben.
Wil je profiteren van deze aanbieding? Stuur snel een mail naar info@hofterhei.be Stel je even voor en vermeld in welke groep je graag zou zitten.

Tot dan!