Wat houdt de puppyklas in?

De puppycursus is niet zozeer trainen, maar vooral opvoeden, elkaar leren kennen en vertrouwen en samenwerken. Daar zijn de oefeningen dan ook op gebaseerd. We besteden aandacht aan socialisatie, hier komen als je geroepen wordt, ontspannen meelopen aan de lijn en zelfbeheersing. Naast de praktijklessen geven we je ook graag de theoretische kennis mee.
Onderwerpen zoals puppyperikkelen, opvoeding, zindelijkheid, socialisatie en leren alleen zijn komen hierin aanbod. Veel van je vragen zullen hierin beantwoord worden. De les is extra visueel door de vele foto’s, filmpjes en voorbeelden. Er wordt geen examen afgenomen. Als je alle lessen gevolgd hebt ontvang je een deelnemerscertificaat.

Voor wie?

Je kan met je kersverse puppy starten vanaf de leeftijd van 8 weken tot 20 weken. Is je hond ouder? Dan ben je welkom in de basiscursus.

Wanneer?

Iedere 6 a 7 weken start er een nieuw groepje. Je krijgt dan 5 praktijklessen en 3 theorielessen van telkens 35 minuten. Wil je graag al eerder instromen? Dan kan je alvast de theorielessen volgen.

Wat kost het?

De volledige cursus kost 100 euro

Wat zit er inbegrepen?

  • 5 praktijklessen en 3 theorielessen
  • De theoriecursus op papier
  • Deelnemerscertificaat
  • Clicker
  • De mogelijkheid om al je vragen te stellen

Data cursus