Wil je graag leren paardrijden of heb je al ervaring maar wilt je nog meer leren? Ben je angstig of misschien is het wel lang geleden? Dit zijn enkele van de vele redenen waarom een privérit te paard bij ons voor jou perfect kan zijn!

We voorzien een uur tijd en een gids voor jou alleen. Je krijgt een braaf paard van ons toegewezen die reeds gepoetst en opgezadeld is wanneer je toekomt. We nemen de tijd om je alle kneepjes van het vak te leren. We rijden niet in een piste maar we trekken er samen op uit in de mooie natuur. Omwille hiervan kan je veel sneller ontspannen en je hebt een gids die het jou allemaal kan voordoen.

Je kan ook met meerdere personen een privérit boeken als je liever niet in groep rijdt of juist wilt leren paardrijden met meerdere personen. Beslis je na een eerste rit om verder te gaan met het leren paardrijden? Dan kan je een tienbeurtenkaart verkrijgen. Je krijgt dan 11 lessen voor de prijs van 10 lessen. Na deze 11 lessen zal je een goede basis in het paardrijden hebben.
De prijs voor een privérit is 30 euro per persoon. Dit is inclusief:

  • Huur paard (wij poetsen en zadelen het paard)
  • Huur zadel
  • 1 uur durende rit met privébegeleiding en veel uitleg
  • Water achteraf beschikbaar

Post navigation