Hof ter Hei
Paardenkampen

De kampgroepen worden verdeeld volgens leeftijd. Het programma wordt aangepast aan de leeftijdsgroep zodat iedereen een kamp heeft die past bij zijn of haar interesses. De samenstelling is een richtlijn, valt jouw vriend(in) buiten de gekozen leeftijdsgroep is dit geen enkel probleem.

  • Ponykamp: 6 – 13 jaar
  • De Westernweek: van 9 jaar tot …
Poneykamp
Ponykamp (met paarden, maar zonder paardrijden)

Voor dit kamp hoef je nog helemaal geen ervaring te hebben met paarden er wordt namelijk niet paardgereden. De kinderen leren spelenderwijs omgaan met paarden en hoe hen te verzorgen.

De Westernweek

Voor dit kamp dien je enige ervaring in het paardrijden te hebben. Het paardrijden wordt geoefend tijdens onze dagelijkse buitenritten. Naast het rijden krijgen de kampgasten ook les in het grondwerk.

Westernweek

Praktische informatie

Op dag 1 wordt je verwacht tussen 7u30 en 8u45 om je tent op te zetten en alles uit te pakken. Om 9 uur start het kamp met een welkomstwoordje en een rondleiding. Ouders zijn welkom om dit ook nog mee te volgen. Het kamp eindigt op de laatste dag om 17 uur. De tent moet ten laatste om 18u30 uur opgeruimd te zijn.

Onze groepen worden ingedeeld per leeftijd:

  • Het Ponykamp (6 tot 13 jaar)
  • De Westernweek (vanaf 9 jaar tot …)

Voor het Ponykamp hoef je helemaal geen ervaring met paarden te hebben, vanaf de Westernweek dien je enige ervaring met paarden te hebben.

Heb je helemaal geen ervaring maar wil je toch deelnemen aan de Westernweek? Dan kan je een tienbeurtenkaart privélessen aanschaffen. Je betaalt dan voor 10 lessen en je krijgt de 11de gratis. In die 11 lessen kunnen wij je leren paardrijden en heb je genoeg basis om aan dit kamp deel te nemen.

Na inschrijving ontvang je een factuur voor de betaling. Het voorschot van het kamp dien je binnen de 7 dagen te betalen.

Het resterende bedrag dien je ten laatste 60 dagen voor aanvang van het kamp te betalen. Wanneer het bedrag niet op tijd betaald is, dan vervalt de inschrijving.

Bij annulering minder dan 50 dagen voor aanvang bent u 50% van het gehele bedrag verschuldigd.

Bij annulering minder dan 31 dagen voor aanvang, bent u het gehele bedrag verschuldigd.

Wat neem ik allemaal mee op kamp? Download hier de paklijst.

Post navigation